In De Bedrijfbeveiliging kunnen studenten Beveiliging een volwaardige opleiding inclusief stage afronden. Het leerbedrijf is een officieel door justitie goedgekeurde organisatie als bedrijfsbeveiligingsdienst en houdt zich bezig met de beveiliging van de panden van ROC Nijmegen.

Het leerbedrijf biedt vooral ‘onderdak' aan studenten Beveiliging, als er sprake is van een tekort aan stageplaatsen in de beveiligingsbranche of als er nog gewerkt moet worden aan houding, discipline of startvaardigheden. Deelname aan het leerbedrijf ‘ROC Bedrijfsbeveiliging' gebeurt dan ook op initiatief van de docenten Beveiliging van de teams Beveiliging in Nijmegen en Boxmeer. ‘ROC Bedrijfsbeveiliging' sluit aan bij de missie van ROC Nijmegen waar ROC Nijmegen ‘als expert op het gebied van ondernemend leren, een open en veilige ontmoetingsplaats is voor leren, werken en het uitwisselen van kennis en ervaring'.

Meer Informatie

Via e.nierkens@roc-nijmegen.nl

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten