Het Restaurant

Kom voor een heerlijke avondmaaltijd, lekkere lunch of een goede koffie naar ons Restaurant! Onze leerlingkoks, gastheren en -vrouwen verwelkomen je graag.

Reserveren

Contact

Een reservering maak je via het bovenstaande formulier. Voor andere vragen aan ons kun je contact met ons opnemen via 024-8904696, hetrestaurant@roc-nijmegen.nl of onze Facebook-pagina.

Koffie, lunch en diner

Op maandag koken de leerlingkoks van onze Cas Spijkers Academie een bijzondere sterrenmaaltijd. Onze leerlingkoks van de Cas Spijkers Academie werken vaak in sterrenrestaurants en koken bij ons op maandag altijd een culinair hoogstandje! Het diner wordt geserveerd vanaf 18.00 uur. 

Op dinsdag, woensdag en donderdag kun je bij ons terecht voor een heerlijke lunch of diner van onze studenten van de Horeca-opleiding. De lunch wordt geserveerd van 12.00 tot 13.30 uur en het diner vanaf 18.00 uur. Gedurende de lesdag kunt u altijd bij ons terecht voor een heerlijk vers gezet kopje koffie.

Prijzen

Dineren bij onze Cas Spijkers Academie op maandag kan al voor  € 25,- (3-gangenmenu exclusief dranken).

Voor het diner op dinsdag, woensdag en donderdag kun je een keuze maken uit een wekelijks wisselend menu.
Dineren kan al voor € 12,50 per persoon (3-gangenmenu, exclusief dranken).

Dieetwensen

Heb je speciale dieetwensen? Geef dit dan meteen bij de reservering door. Dan kunnen wij hier rekening mee houden bij het bereiden van de lunch of het diner.

Openingstijden

Van maandag tot en met donderdag zijn wij geopend van 8.00 tot 22.00 uur. 
Op vrijdag, tijdens schoolvakanties, toetsweken, excursies en weekenden zijn wij gesloten.

Locatie en parkeren

Wij zijn gevestigd in het gebouw van ROC Nijmegen aan de Campusbaan 6 in Nijmegen. Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Komt u met de fiets? Dan kunt u parkeren in onze fietsenstalling onderin het gebouw. Komt u met de auto? U kunt bij ons gratis op het parkeerterrein achter de school parkeren. Meld u bij de slagboom rechts van het gebouw. 

Leerbedrijf Het Restaurant

Het Restaurant is een leerbedrijf van ROC Nijmegen. Dat betekent dat Het Restaurant zoveel mogelijk wordt gerund door studenten van de Horeca en Facilitaire opleidingen. Zij maken zo direct kennis met hun toekomstige beroep in de praktijk en u als gast van Het Restaurant draagt direct bij aan ons onderwijs. Onze studenten zijn in Het Restaurant aan het leren en experimenteren, daardoor liggen de prijzen gemiddeld lager en zijn er geregeld leuke activiteiten en aanbiedingen.

Bekijk verder alle mogelijkheden en acties op de facebookpagina van Het Restaurant.

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten