JCC diplomauitreiking 2Gisteravond hield Hubert Bruls, burgemeester van Nijmegen, een bijzondere speech tijdens de diplomering van studenten van ons Johan Cruyff College.

Het Johan Cruyff College Nijmegen bestaat dit jaar elf jaar en vroeg ter gelegenheid daarvan burgemeester Bruls om een commencement speech te houden. De heer Bruls speechte voor 30 topsporters die hun diploma marketing & communicatie hebben behaald en hun ouders. Onder de geslaagden bevinden zich onder andere top-volleyballer Fabian Plak uit het Nederlands team, topatleet Mohamed Ali, wereldkampioen junioren BMX Merel Smulders, Nederlands kampioen reining (het dressuurgedeelte van western rijden) Jody Beenhakker en tienkamper Sybren Blok die zilver won op de NK vorig jaar.

Commencement speech

Een commencement speech is een gebruikelijk ritueel in de Verenigde Staten bij het officiële afstudeermoment op het hbo en de universiteit. Michele Obama en Steve Jobs zijn enkele van de bekende Amerikanen die commencement speeches hebben gehouden. Tijdens deze speech vertelden zij wat ze hebben geleerd in hun leven en gaven zij een boodschap mee aan de afgestudeerden. Burgemeester Bruls volgde gisteravond hun voorbeeld op onze vestiging aan de Heyendaalseweg.

JCC diplomauitreiking 1

 

JCC diplomauitreiking 3

JCC diplomauitreiking 4

 

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten