Op donderdag 31 oktober 2019 vindt de Dag van de Logistiek plaats. Op deze dag kunnen leerlingen van het vmbo, van praktijkscholen en zij-instromers  zien en voelen wat werken in de logistiek echt betekent.

Voucher van € 350,--Dag van de Logistiek

Op het centrale terrein in Nijmegen, de locatie is momenteel nog niet bekend, vinden tijdens deze dag allerlei interessante activiteiten plaats. Daarnaast openen ook diverse bedrijven die dag hun deuren. Daarom kunnen wij op die dag per school een aantal bedrijfsbezoeken inplannen. Doen en beleven is het motto!  Voor het vervoer van leerlingen krijgt uw school van de organisatie een voucher van maximaal 350 euro.

 Opnemen in agenda

We gaan er een mooi spektakel van maken, met veel doe- en beleefactiviteiten. Daarnaast zijn er veel interessante activiteiten, opleidingen en beroepen te zien. Wij verzoeken je deze dag op te nemen in het LOB-programma voor je leerlingen en de dag aan de jaaragenda van je school toe te voegen. Ter ondersteuning  ontvangen scholen eind van deze maand een uitnodiging en aanmeldformulier voor de Dag van de Logistiek.. 

 Contact

Voor vragen kun je contact opnemen met Laura Ansems: l.ansems@roc-nijmegen.nl

Agenda

Maandag 17 juni 2019 Infoavond
Donderdag 3 oktober 2019 Decanendag
Zaterdag 23 november 2019 Open Dag
Donderdag 23 januari 2020 Wintermeeting
Donderdag 12 maart 2020 Open Dag
Dinsdag 21 april 2020 Vavo-avond
Maandag 15 juni 2020 Infoavond
     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten