Docenten Sport en Bewegen Kaveh Mohebbi, Tom Verbeek, Tom Kessels en Silvana van Uden bezoeken scholen in de regio om meer te vertellen over de opleiding Sport en Bewegen in Boxmeer. De afgelopen twee maanden hebben ze al meerdere scholen in de regio Boxmeer bezocht. Zo hebben ze Metameer in Stevensbeek, Elzendaalcollege Boxmeer/Gennep, Raayland Venray en de Dendron in Horst aangedaan.

Tijdens deze bijeenkomsten op de scholen gaan ze graag gesprek met docenten die sportlessen verzorgen. De sportdocenten zijn namelijk vaak degenen die als eerste voorlichting Sport en Bewegen Boxmeer 2019geven over het bestaan van sportopleidingen. Wat o.a. naar voren is gekomen, is dat veel sportdocenten vaak niet weten dat in Boxmeer nu niveau-4 Sport en Bewegen wordt aangeboden.

Beter beeld

Om ook leerlingen een beter beeld van de opleiding te geven in Boxmeer hebben ze de leerlingen van alle scholen uitgenodigd om een maand gratis te komen sporten bij het Fitlokaal in Boxmeer. Scholen mogen ook gebruik maken van de fitnessruimte op de momenten dat die vrij is. Daarnaast helpen onze studenten ook graag bij verschillende evenementen in de regio. Zo assisteren onze studenten bij de sportdag van Metameer Stevensbeek, zijn onze studenten scheidsrechter bij een volleybaltoernooi in Sambeek en assisteren ze aan het begin van het schooljaar bij een sportdag in Wanroij. 

 Ook bezoek ontvangen

Agenda

Maandag 17 juni 2019 Infoavond
Donderdag 3 oktober 2019 Decanendag
Zaterdag 23 november 2019 Open Dag
Donderdag 23 januari 2020 Wintermeeting
Donderdag 12 maart 2020 Open Dag
Dinsdag 21 april 2020 Vavo-avond
Maandag 15 juni 2020 Infoavond
     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten