Vrijdag 22 maart hebben vier van onze studenten een medaille gewonnen bij de Skills Heroes vakkampioenschappen in Amsterdam. We zijn natuurlijk heel trots op deze kanjers!

Joep Stamer behaalde zilver bij de wedstrijd Sanitaire- en Verwarmingstechnicus. Ook Vera Vermeulen haalde een zilveren medaille binnen, maar dan bij de wedstrijd Apothekersassistente. De derde medaille was voor Emma vanKrystina tijdens prijsuitreiking 19.03.19 den Oever. Zij behaalde de bronzen medaille bij de wedstrijd Facilitair Dienstverlener. De gouden medaille was voor Krystina Aydinova. Zij mag zich de beste mbo-Schoonheidsspecialiste van het land noemen. Samen met de eerder behaalde medailles tijdens de decentrale finales komt het aantal medailles op 8 voor 18 opleidingen, 17 (halve) finalisten. En voor het derde jaar op een rij hebben wij een Nederlands Kampioen. Lees het verslag op onze website

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                            Krystina tijdens de prijsuitreiking

Agenda

Maandag 17 juni 2019 Infoavond
Donderdag 3 oktober 2019 Decanendag
Zaterdag 23 november 2019 Open Dag
Donderdag 23 januari 2020 Wintermeeting
Donderdag 12 maart 2020 Open Dag
Dinsdag 21 april 2020 Vavo-avond
Maandag 15 juni 2020 Infoavond
     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten