Jaargang18,nummer5

Vaklui zijn momenteel moeilijk te krijgen. Sluit het mbo onvoldoende aan bij de arbeidsmark? Het College van bestuur van ROC Nijmegen schreef een open brief.

‘’Zo’n leraar hebben wij ook,’’ dacht Eline Kilkens toen ze een opsomming hoorde van kenmerken van kanshebbers op de titel Leraar van het Jaar. Ze kwam met haar klas in actie.

Met het bestuur van de Decanenkring VMBO Nijmegen e.o. zijn de data bepaald voor decanenactiviteiten in schooljaar 2017 – 2018. Ook de data van onze Open Dagen staan erbij.

De MBO Scanner is een applicatie van het ministerie van Onderwijs, een online hulpmiddel dat allerlei interessante informatie over het middelbaar beroepsonderwijs beschikbaar maakt. Voor de liefhebber van cijfers en vergelijkingen.

Ondertussen is in Boxmeer de renovatie van ons pand in de Begijnenstraat in volle gang.

Leerlingen krijgen bij het aanmelden voor schooljaar 2018-2019 te maken met wettelijk bepaalde veranderingen.

Inge van Berlo wijdt haar column aan de vraag wat telt: de student of de VSV-cijfers?

Kun je het beste via het mbo of via het havo naar het hbo? Mbo’ers presenteren op het hbo vrijwel hetzelfde als havisten?

Agenda

Maandag 17 juni 2019 Infoavond
Donderdag 3 oktober 2019 Decanendag
Zaterdag 23 november 2019 Open Dag
Donderdag 23 januari 2020 Wintermeeting
Donderdag 12 maart 2020 Open Dag
Dinsdag 21 april 2020 Vavo-avond
Maandag 15 juni 2020 Infoavond
     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten