Continue Online Open Dag bij ROC Nijmegen!

Om ons heen ontstaan allerlei initiatieven van online Open Dagen op één specifiek moment en tijdstip. Zo is er bij een ander ROC bijvoorbeeld een Online Open Dag op 24 april van 14.00-16.00. Wij willen zo’n piek in (online) bezoekers voorkomen. Juist omdat we alle tijd en ruimte willen bieden aan alle ouders en leerlingen die nog vragen hebben. Zij verdienen persoonlijke aandacht en de tijd om samen te praten over de mogelijkheden binnen een opleiding en op onze school.
Daarom hebben wij gekozen voor een Continue Online Open Dag. Dit houdt in:

Persoonlijk contact met de voorlichter van een opleiding

Op onze website staan nu bij élke opleiding de voorlichters genoemd van die opleiding, inclusief de contactgegevens (email en telefoonnummer) en op welke dagen/tijden je het beste contact kunt zoeken. Bekijk hier een voorbeeld. Ouders en leerlingen kunnen nu al hun vragen stellen, direct aan de juiste persoon, via het kanaal dat zij willen en op het moment dat het hen uitkomt.

Online voorlichting

De presentaties en video’s die normaal gezien gebruikt worden tijdens Voorlichtingsavonden en Open Dagen staan nu ook op de website, per opleiding. Op deze manier kunnen ouders en leerlingen toch meer informatie krijgen over de inhoud van de opleidingen. Veel voorlichters hebben er nu zelfs gesproken tekst aan toegevoegd of complete video’s gemaakt. Mooi om te zien hoe iedereen creatief met deze situatie omgaat!

Video Voorlichters

Om aan iedereen te laten weten dat wij een Continue Online Open Dag hebben, hebben wij een video gemaakt. Onze voorlichters doen de oproep om naar onze website te gaan, omdat je daar persoonlijk met hen in contact kunt komen: “Stel al je vragen aan mij!”. Je kunt de video hier bekijken. Handig om deze ook te delen met mentoren, ouders en leerlingen!