Pilot: Ouderavond

Ouders zijn een belangrijke bron voor leerlingen bij het maken van een studiekeuze. Daarnaast is de betrokkenheid van ouders van invloed op het studiesucces van hun kind. Redenen genoeg voor ROC Nijmegen om ouders meer te betrekken bij en te informeren over de keuzemogelijkheden voor een vervolgstudie.  

Daarom is er op dinsdag 29 oktober aanstaande een informatieavond op onze locatie Campusbaan 6 in Nijmegen specifiek voor ouders van derde- en vierdejaars leerlingen van het vmbo. Geïnteresseerde ouders kunnen zich hier vanaf 25 september aanstaande voor aanmelden via roc-nijmegen.nl/ouderavond. Toegang is uiteraard gratis. De ouderavond is van 19.00 uur tot ongeveer 21.00 uur.

Tijdens de avond krijgt men onder andere informatie over het mbo in het algemeen, ons ROC, onze begeleiding, financiering van een mbo-studie en over de rol van ouders tijdens het studiekeuzeproces. Men krijgt gelegenheid om vragen te stellen tijdens de presentaties en speeddates met de verschillende sprekers en een aantal van onze studenten.

Heb jij of een ouder nu al vragen over deze avond? Stel ze gerust aan onze collega’s van het Infocentrum via infocentrum@roc-nijmegen.nl of 024- 890 45 01. Collega Marieke Peperkamp is één van de sprekers en organisatoren.