Pedagogisch Werk-nieuwe-stijl

Eigen doelenPedagogischWerk1

Onze studenten werken op hun eigen wijze en in hun eigen tempo aan leerdoelen (gekoppeld aan kwalificerende (praktijk)examens). Hierdoor krijgen studenten op een andere manier les dan ze gewend zijn. Ze zijn zelf regisseur van hun eigen onderwijs en worden daarin begeleid door leercoaches. Er is een gemeenschappelijk eerste leerjaar. Pas na deze basisfase maken studenten hun definitieve keuze voor Onderwijsassistent, Pedagogisch Medewerker Kinderopvang of Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker. In leerjaar-1 loopt een student zowel stage in pedagogisch werk als in de branche van de eigen voorkeur.

Maximaal aantal aanmeldingen

De opleiding zit voor dit jaar al op het maximaal aantal aanmeldingen.* Toch willen we je graag nu al informeren over deze nieuwe onderwijsvorm. Dat helpt je om passend advies te geven aan je leerlingen. Deze innovatieve vorm van onderwijs kan heel goed bij leerlingen passen, twerwijl bij anderen mogelijk een andere onderwijsvorm beter aansluit. Wil je weten hoe ons onderwijs bij PW eraan toe gaat? Bekijk het filmpje.

Meer informatie

 

 *Nieuwe aanmelders komen op een wachtlijst en ontvangen een brief van Studentenzaken. Er wordt contact met hen opgenomen zodra er een plek vrij komt. Dit gaat op volgorde van datum van aanmelding.