Jaargang 20, nummer 5

 • Skills Heroes: 8 medailles en Nederlands kampioen

  Vrijdag 22 maart hebben vier van onze studenten een medaille gewonnen bij de Skills Heroes vakkampioenschappen in Amsterdam. We zijn natuurlijk heel trots op deze kanjers!

 • Wat je wilt weten van Facilitair Leidinggevende

  Tijdens Skills The Finals, de Nederlandse Kampioenschappen voor vakmensen binnen het MBO, heeft onze studente Facilitair Leidinggevende, Emma van den Oever vorige maand het podium gehaald. Na een regionale voorronde en een landelijke halve finale werd ze in de finale derde plek.

 • Fashionshow 17 april - gratis kaarten voor decanen

  Woensdag 17 april vindt de jaarlijkse Fashionshow van de opleidingen Verkoper, Verkoopspecialist en Manager Retail plaats. Circa 50 studenten van deze opleidingen, allen met het keuzevak Mode, showen die dag twee keer hun creatieve ideeën rond actuele modethema’s. Als decaan kun je gratis dit modespektakel bijwonen.

 • Kinderrechtenconferentie 2019

  Kindermishandeling signaleren en voorkomen? Nuttige kennis voor studenten Pedagogisch Werk. De Kinderrechtenconferentie van 2019 staat daarom in het teken van dit onderwerp. Ben jij student of docent/opleider in het vmbo, mbo of hbo in Gelderland en omstreken en krijg je in het beroepenveld (bijvoorbeeld tijdens de stage) te maken met dit onderwerp? Meld je dan zeker aan voor de...

 • Sport en Bewegen Boxmeer komt naar je toe!

  Docenten Sport en Bewegen Kaveh Mohebbi, Tom Verbeek, Tom Kessels en Silvana van Uden bezoeken scholen in de regio om meer te vertellen over de opleiding Sport en Bewegen in Boxmeer. De afgelopen twee maanden hebben ze al meerdere scholen in de regio Boxmeer bezocht. Zo hebben ze Metameer in Stevensbeek, Elzendaalcollege Boxmeer/Gennep, Raayland Venray en de Dendron in Horst aangedaan.

 • Data Decanendag 2019 en Wintermeeting 2020

  Met het bestuur van de Decanekring VMBO Nijmegen e.o. zijn de data voor de Decanendag en de DecanenWintermeeting vastgesteld . We hopen je daar weer te ontmoeten!

 • Beroepsbeeld Financiële Beroepen

  Vanuit de decanenkring kwam de vraag om eens kort op te schrijven wat je doet en moet kunnen, wat handig is om leuk te vinden als je belangstelling hebt voor de opleiding Fiananciële Beroepen. Hierbij een poging. Bij Financiële Beroepen verricht je financieel-administratief werk. Je registreert alles wat er in een organisatie in geld kan worden uitgedrukt. Van in- en verkopen, salarissen,...

 • Pedagogisch Werk-nieuwe-stijl

  Pedagogisch Werk-nieuwe-stijl betekent: in je eigen tempo werken aan je eigen leerdoelen. De opleiding Pedagogisch Werk (Onderwijsassistent, Pedagogisch Medewerker Kinderopvang en Gespecialiseerd Pedagogisch Wedewerker) kent een nieuwe onderwijsmethode, gebaseerd op het principe van gepersonaliseerd leren.

 • Nieuwe dashboard SBB: gegevens studenten per regio

  Het SBB heeft een nieuw digitaal dashboard-Basiscijfers Jeugd ontwikkeld. Per regio in Nederland kun je daar informatie verzamelen voor en over leerlingen en studenten.

 • VaVo-avond op 23 april

  Dinsdag 23 april verzorgen we een breed opgezette Vavo-avond ! Info zowel over reguliere vavo en als over het volgen van extra havo-vakken.