Jaargang 20, nummer 3

 • Past een opleiding in de zorg bij jouw leerling?

  Werken in de zorg is hard werken. Maar nieuwe professionals in de zorg zijn ook hard nodig! Past een toekomstige baan in de zorg bij jouw leerling? En wat weet je eigenlijk over de zorg?

 • Ambassadeur Roy gaat voor de titel

  Dit schooljaar is Roy Boateng, student Marketing, Communicatie en Evenementen, student-ambassadeur van ROC Nijmegen. Samen met 41 ambassadeurs van andere mbo-scholen strijdt hij om de titel van Landelijke Ambassadeur mbo.

 • Beste beentje voor tijdens Zevenheuvelenloop

  Op zondag 18 november lopen ook dit jaar weer zo’n 2500 lopers in teamverband de vijftien kilometer van de Zevenheuvelenloop, de zogenaamde Bedrijvenloop. Lopers die allemaal ontvangen en gecaterd worden door 60 van onze studenten Facilitaire Dienstverlening, onder leiding van vier studenten die al twee maanden met de voorbereidingen bezig zijn. Daarnaast houden nog zes van onze studenten zich...

 • Kom op bezoek met je derdejaars leerlingen

  Dit schooljaar ontvangen we in drie van onze gebouwen derdejaars leerlingen uit het voortgezet onderwijs. Het gaat om de gebouwen Campusbaan 6 (Economie en Zorg en Welzijn), Heijendaalseweg 98 (Technovium-techniekopleidingen) en onze locatie in Boxmeer, Begijnenstraat 2.