De Opleidingen

De Young Talent Academy biedt talentvolle, jonge topsporters de mogelijkheid om succesvol hun studie met sport  te combineren. Jaarlijks begeleidt de Young Talent Academy ruim honderd jonge sporters. En met succes. Klinkende namen hebben hier inmiddels hun diploma behaald en baat gehad bij onze bijzondere, persoonlijke aanpak.

Tijdens buitenlandse trainingsstages kan er gewoon worden doorgestudeerd: alle lessen worden opgenomen. Leren op afstand is de normaalste zaak van de wereld geworden voor onze studenten. Studenten maken zelf hun rooster en krijgen daarbij intensieve begeleiding van onze betrokken studiecoaches. Docenten bezoeken wedstrijden van hun studenten en ontmoeten buiten de schoolse omgeving ook de ouders. Op die manier ontstaat een bijzondere binding tussen studenten, ouders, verenigingen, coaches en docenten.

Sporten en studeren

Tijdens je opleiding kun je zowel op hoog niveau blijven sporten, als succesvol een opleiding volgen. Dit kan doordat wij zoveel mogelijk rekening houden met je trainingen, wedstrijden en (buitenlandse) trainingskampen en dat het digitale YTA-net wordt ingezet. Samen met veel verschillende sporters uit Gelderland, Noord-Brabant, Limburg en Overijsel ontstaat zo een prettige omgeving om in te sporten en te studeren!

Aanvullende informatie

Lees de uitgebreide opleidingsinformatie Medewerker Marketing, Communicatie en Evenementenorganisatie aan de Young Talent Academy.

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten