Young Talent AcademyFoto Arjan Broekmans

Sporten op niveau en tegelijkertijd een opleiding volgen? Dat kan bij onze Young Talent Academy.

Doelgerichtheid

'Sporters,' zei inspirator Johan Cruijff, 'bezitten een aantal specifieke kwaliteiten. Ze zijn bijvoorbeeld betrokken, prestatie- en doelgericht.' Met zulke kwaliteiten en de juiste opleiding kun je een succesvolle professional worden in de wereld van sportmanagement en -marketing.

Opleiding

Op de Young Talent Academy kunnen studenten tijdens hun sportcarrière de mbo-opleiding Marketing, Communicatie en Evenementenorganisatie volgen

Specifieke voorwaarde: je bent in je sport actief in de hoogste vorm van competitie voor je leeftijdsklasse.

Studiegids

Lees meer over de opleiding of pdf download de studiegids .

Proces

Om student te worden aan de Young Talent Academy moet je om te beginnen een topsporter zijn. Heb je ook nog een grote portie talent, doorzettingsvermogen en discipline dan kun je je aanmelden voor een van onze opleidingen. Na de aanmelding volgt een strenge toelatingsprocedure. Er zijn ook speciale kosten verbonden aan de opleiding. Mocht je nog specifieke vragen hebben neem dan contact op met de Young Talent Academy via opleidingscoördinator Joop de Kleijn, e-mailadres: j.dekleijn@roc-nijmegen.nl.

Aanvullende informatie

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten