Toekomstige studenten

Aangepast op 06 augustus 17.50 uur

Op deze pagina vind je de veelgestelde vragen met betrekking tot corona (COVID-19) die voor jou, als toekomstig roc-student, van belang zijn.

De overheid heeft een landelijk telefoonnummer geopend 0800-1351 voor alle vragen over het coronavirus. Heb je specifiek een vraag voor ons? Dan kun je bellen naar 024 890 4500.

 

 • De week van 24 augustus 2020 is de introductieweek voor nieuwe studenten. Deze gaat door in aangepaste vorm, binnen de richtlijnen van het RIVM. Je hoort van je opleiding waar en wanneer je verwacht wordt.

 • De nieuwe datum om je aan te melden voor een mbo-opleiding is uiterlijk 1 mei. De aanmelding in het kader van het toelatingsrecht is dus met een maand verlengd. Meld je je toch aan na 1 mei? Dan bepaalt de opleiding of je nog toegelaten kunt worden tot de opleiding of niet. Je aanmelding kan bijvoorbeeld worden geweigerd omdat een klas al vol zit. We kunnen je wel helpen met het vinden van een andere opleiding die bij jou past. Hiervoor kun je contact opnemen met een studiekeuzeadviseur voor een adviesgesprek.

 • Heb je nu behoefte aan studiekeuzeadvies? Plan dan een studiekeuzegesprek in met een studiekeuzeadviseur of bel naar een van onze voorlichters, telefoonnummer 024 - 890 45 01. Kijk ook eens op onze pagina over studiekeuze.

 • We hebben de Open dag van 12 maart moeten afgelasten van de Rijksoverheid in verband met het Coronavirus. We zoeken uit of we alternatieven kunnen bieden. Vanwege de maatregelen van de Rijksoverheid kunnen we voorlopig niet beslissen of er een nieuwe Open dag komt. Hou onze website in de gaten.

 • Vanwege de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus moeten wij helaas alle meeloopactiviteiten stoppen. Wij vinden het jammer dat we deze beslissing hebben moeten nemen, maar jouw gezondheid en die van onze studenten en medewerkers komt eerst. 
  Wil je meer weten over een bepaalde opleiding? Neem dan contact op met het Infocentrum of kijk op onze pagina over studiekeuze. 

   

 • Als je nu erg twijfelt over je studiekeuze kun je bij ons altijd een adviesgesprek aanvragen. Ga hiervoor naar deze pagina en laat je gegevens achter; één van onze studieadviseurs neemt dan contact met je op. Je kunt hem/haar al jouw vragen stellen en zij kunnen jou helpen alsnog de juiste studiekeuze te maken!  

  Succes met je keuze!  

 • In verband met het coronavirus vinden er tijdelijk geen intakes op de locaties plaats. Alle intakes vinden vanaf nu tot de zomer telefonisch of digitaal plaats. Als je al een intakgesprek ingepland had, krijg je hierover bericht.