Vanuit wet- en regelgeving en de pdf interne kaders van ROC Nijmegen zijn er allerlei regels en afspraken de beroepspraktijkvorming (BPV) van de studenten.  Over de inhoud van de BPV, de begeleiding, maar ook praktische zaken als:

Student, leerbedrijf en ROC Nijmegen leggen de rechten, plichten en afspraken over de BPV vooraf vast in de Beroepspraktijkvormingsovereenkomst (BPVO). Ondanks alle gedragsregels en richtlijnen kunnen er toch problemen of conflicten ontstaan. Beroepspraktijkvorming blijft mensenwerk. Het is belangrijk dat student en leerbedrijf weten wat ze in dat geval kunnen doen.

Naast de praktijkovereenkomst en bijbehorende pdf Algemene Voorwaarden geeft ook het BPV-werkboek informatie over regels en afspraken. Alle opleidingen maken gebruik van een BPV-werkboek. Student en leerbedrijf ontvangen dit werkboek aan het begin van de BPV. Voor medewerkers is er aanvullende informatie in de Toolbox BPV

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten