Scholingslocaties

Wij verzorgen erkende opleidingen, cursussen en trainingen in uw bedrijf . Het is echter ook mogelijk om scholing te verzorgen op een van onze locaties. Hieronder leest u de verdeling van studierichtingen per locatie.

Economie en Zorg en Welzijn

De scholing van Economie en Zorg en Welzijn vindt plaats op onze locatie aan de Campusbaan. Dit is een prachtig nieuw gebouw dat goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. Het ligt namelijk naast het Centraal Station van Nijmegen.

Techniek

Aan de Energieweg staat het gerenoveerde pand van het praktijkgerichte opleidingscentrum voor beroepen in de Mobiliteit en Logistiek. Scholing van de overige gebieden van de sector techniek vindt nu in het super moderne gebouw aan de Heijendaalseweg 98, waarin technische partners en onderwijs nauw samenwerken.

U bent altijd welkom om te komen kijken op onze locaties. Ervaar de opleidingen in uitvoering.

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken om de locatie te bekijken? Dan kunt u contact opnemen met een van onze  medewerkers Unit Contractactiviteiten.

     
ROC Nijmegen gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeterenOK, sluiten