Een werknemer is een essentiele spil in uw onderneming. Daarom is het van belang om te blijven investeren in de ontwikkeling van uw medewerker. Wij wijzen u graag de weg naar subsidies en fiscale voordelen om dit mogelijk te maken.

U kunt via subsidies en fiscale regelingen van de overheid voor iedere medewerker per jaar een financieel voordeel krijgen. Voorwaarde is dat uw werknemer scholing volgt in combinatie met de beroepspraktijk. We noemen dit de beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Fiscale regelingen en subsidies gelden niet voor een cursus of training en verschillen per gemeente.

Meer informatie

In de  pdf folder financiële voordelen  leest u meer over subsidiemogelijkheden en fiscale regelingen. Meer informatie over de fiscale voordelen van een BBL-traject voor uw medewerkers.

Contact

Wij informeren u graag over de fiscale regelingen. Daarnaast helpen wij u ook graag met uw aanvraag. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers van Unit Contractactiviteiten.

     
ROC Nijmegen gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeterenOK, sluiten