Wij helpen u graag uw medewerker(s) gericht op te leiden en bij- of om te scholen in een voor uw bedrijf op maat gemaakt opleidingstraject. Onze medewerkers van Verkoop en Loopbaancentrum bekijken samen met u de mogelijkheden. Wij bieden zowel individuele- als groepsopleidingen aan. Daarnaast hebben wij een breeed scala aan cursussen in ons aanbod voor u beschikbaar.

Breed opleidingsaanbod

Het is mogelijk om alle opleidingen en cursussen die wij onze reguliere studenten bieden, om te zetten in een bedrijfsopleiding afgestemd op uw wensen. Bekijk hiervoor ons complete opleidingsaanbod en cursusaanbod. Wij gaan graag hierover met u in gesprek.

Locaties

Het is mogelijk om opleidingen / cursussen te organiseren op uw eigen locatie. Maar ROC Nijmegen heeft zelf ook zeer geschikte locaties zodat uw medewerker optimaal de opleiding kan doorlopen. Nieuwsgierig? Wij leiden u graag rond op de Campusbaan of een van de andere locaties.

Financieel aantrekkelijk

Het kan voor u als werkgever financieel aantrekkelijk zijn om uw werknemer te scholen bij ROC Nijmegen in combinatie met de beroepspraktijk. Vooral de combinatie van scholing in en voor het werk biedt interessante fiscale voordelen en subsidies. Bekijk de mogelijke fiscale voordelen en subsidies.

Scholingspartners

Om de beste scholing te kunnen bieden werkt ROC Nijmegen samen met diverse partners. Bekijk het overzicht van relevante scholingspartners.

Direct Contact

Heeft u een voorstel of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan direct contact op met onze medewerkers van Unit Contractactiviteiten.

     
ROC Nijmegen gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeterenOK, sluiten